Beleza
Brielle

Beleza Brielle

Schoonheid
bij Beleza

Body Sugaring

In het antieke Egypte wisten ze al dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode is om van ongewenst lichaams-en gezichtshaar verlost te worden.

Body Sugaring

Nu wordt deze methode nog steeds gebruikt in het Midden Oosten, Turkije en Marokko. Arabische vrouwen ontharen hun lichaam, voordat ze in het huwelijk treden, want glad is gelijk aan schoon. Het is dan een ritueel van familie en vrienden.

Hoe werkt body sugaring?

Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen. Er zitten eigenlijk geen nadelen aan. Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Het droogt niet in. Bovendien is het materiaal desinfecterend. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Je gebruikt geen ontharingsstrips. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Body Sugar maakt de huid zeer zacht en zijdeachtig, de methode is geschikt voor alle huidtypen. Je kunt het overal voor gebruiken: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen, ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Het materiaal koelt niet af, is niet heet, zoals dat bij hars wel het geval is en het is niet synthetisch.

Body Sugaring behandelingen

Wenkbrauwen
€10,00

Bovenlip en kin
€15,00

Bovenlip, kin, kaken en wangen
€25,00

Onder- of bovenbeen
€35,00

Bikinilijn
€25,00

Gehele been en bikini
€90,00

Oksels
€25,00

Contact