Beleza
Brielle

Beleza Brielle

Schoonheid
bij Beleza

bestrijdt

striae

voor

acne littekens

geeft

collageen boost

Rol uw huid
gezond

Dermaroller

dermaroller

De Dermaroller therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere, stevigere en gezondere huid.

Dermaroller

Deze therapie, ook wel de Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd, is ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies. Het kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal.

Bij Dermaroller behandelingen wordt gebruik gemaakt van steriele disposable materialen die zijn gecertificeerd volgens ISO 13485.

De dermaroller Needling Therapie, biedt oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

  • ( Acne ) littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Striae
  • Verslapte huid
  • Verouderde huid
  • Grove Porien
  • Rimpels

Wat doet de Dermaroller?

De medical Dermaroller met 9 rijen bevat 162 microscopisch kleine naaldjes van chirurgisch staal en verschillende lengtes. Het paradepaardje is de 2.5 mm roller die speciaal voor het behandelen van brandwonden is ontwikkeld en uitsluitend in een steriele omgeving – enkel door artsen – gebruikt kan en mag worden. Wilt u foto’s zijn van de resultaten die behaald zijn met de Dermaroller behandelingen? Bekijk dan mijn blog Dermaroller Certificering.

Bloedvaatjes worden aangeprikt zodat er bloedplaatjes vrijkomen die op hun beurt groeifactoren vrijlaten die de celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen en elastine stimuleren. Dit is een natuurlijke herstelreactie van de huid.

Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, tot wel 200 keer beter in staat is om ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Tegelijkertijd betekent dit, dat u zeer kritisch moet zijn in hetgeen u op uw huid gebruikt.

Juiste verzorging

Dermaroller beschikt over een serie producten die het proces rondom microneedling ondersteunen en speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Na de behandeling zal de textuur van de huid veranderen en na zes tot acht weken op zijn top zijn.

Een vervolgbehandeling met de Dermaroller zal op zijn vroegst na 6 weken plaatsvinden. Zo krijgt de huid tijd volledig te herstellen, waardoor een vervolgbehandeling beter zal aanslaan.

Het gemiddeld advies is drie behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens en afhankelijk van het herstelvermogen van de huid, kunnen dit mogelijk vijf à zes behandelingen zijn, maar altijd met een ruime tussenperiode.

Voor veder advies kunt u contact met mij opnemen.

Dermaroller behandelingen

Cool Mask
€ 21,50

Hele gelaat tot aan de kaakrand
€ 200,00

Hals
€ 150,00

Full Face (hele gelaat en hals)
€ 300,00

Hals en V-lijn
€ 300,00

Oogbehandeling
€ 150,00

Decolleté
€ 300,00

Full Face en Decolleté
€ 450,00

Grote gebieden, zoals armen, benen en striae, per uur
€ 300,00

Elk volgende uur of deel ervan
€ 180,00

Stampen (per stuk per 10 min.)
€ 75,00

Stampen (elke 5 min. meer)
€ 36,00

*Prijs geldt voor het eerste uur. Elk volgend kwartier € 45,00

Contact