Going Beyond Peeling

going-beyond-peelingGoing Beyond Peeling

Image Skincare Going Beyond peel-behandelingen zijn beschikbaar in drie varianten. Mix en match voor de ideale behandeling van uw huid. De drie type basis peel-behandelingen heten Going Beyond 1, 2 en 3.

Going Beyond 1

Deze peel-behandeling is geschikt voor een acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën of een huid in totale disbalans. Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Salicylzuur heeft een remmende werking op de talgklieren en zuivert de poriën. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de doe huidcellen en zorgt voor celvernieuwing. Deze twee componenten dringen door tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering ontstaat bij bestaande ontstekingen en eventuele nieuwe ontstekingen zullen minder snel ontstaan.

image-skincare-i-peelGoing Beyond 2

De Going Beyond 2 combineert twee verschillende peelings met elkaar. Deze behandeling is met name geschikt voor een huid met verkleuringen, ongelijkmatige teint, pigmentvlekken, zonschade, melasma en inflammatoire huidproblemen. Vitamine C en melkzuur i.c.m. kojiczuur pakken samen de huidverkleuringen aan. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en herstellen de natuurlijke balans in de huid. Melkzuur en kojiczuur verlichten, egaliseren en hydrateren de huid. Tijdens deze behandelingen worden 4 verschillende lagen over elkaar heen aangebracht, een unieke behandeling met prachtig resultaat voor uw huid.

Going Beyond 3

Tot slot de Going Beyond 3 peel-behandeling. Deze is zeer geschikt voor een verouderde huid, een verslapte huid, littekens, restacne en UV-schade. Tijdens deze behandeling worden twee verschillende peelings gecombineerd. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor celvernieuwing en herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en zorgen voor celvernieuwing. Deze combinatie geeft de huid een boost en gaat huidveroudering tegen.

Wilt u een Going Beyond Peeling?

Is één van deze behandelingen iets voor u? Maak dan een afspraak voor deze behandeling bij Schoonheidssalon Beleza in Brielle.

image skincare ormedicimage skincare giftsets