Image Skincare Ormedic

image skincare ormedicImage Skincare Ormedic

De Image Skincare Ormedic lijn is op basis van gecertificeerde natuurlijke ingrediënten. Met recht een groene verzorgingslijn. Het doel van deze lijn is om de huid te kalmeren en versterken. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor schadelijke invloeden van buitenaf zoveel mogelijk worden geweerd.

Waaruit bestaat de Ormedic lijn?

De belangrijkste bestanddelen van de Ormedic lijn zijn: organic grape water, organic 7-extract blend en organic aloë vera.
Organic grape water heeft een voedende werking. Het pure en natuurlijke druivenwater wordt via een speciale destillatiemethode verkregen.
De organic 7-extract blend beschermt de huid. De mix van antioxidant-rijke extracten bestaat uit o.a. lotusbloem, kurkuma, tamarinde en Japanse thee biedt bescherming. Klaverbloesem, kliswortel en calendula verzachte de huid.
Tot slot kalmeert organic aloë vera de huid. Aloë vera is rijk aan antioxidanten, enzymen en vitaminen.

De Ormedic lijn vormt het ultieme evenwicht tussen plantaardige en klinische ingrediënten. De lijn voedt niet alleen de huid, het herstel de natuurlijke pH-waarde en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Image Skincare Ormedic behandeling

Wilt u graag een behandeling met de producten van Image Skincare Ormedic? Maak dan een afspraak en vraag naar de Ormedic Facial of Ormedic Peeling.

Detox Energie Sothysgoing beyond peeling