Beleza
Brielle

Beleza Brielle

Schoonheid
bij Beleza

farmaceutische

werkstoffen

live now

age later

realisatie op

celniveau

Een mooie huid begint
met een gezonde huid

Image Skincare

image skincare

Image Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau.

Image Skincare

De cosmetische producten van Image Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

Voor ieder huidprobleem een oplossing

Image Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

Live now. Age later.

Image Skincare behandelingen

Acne behandeling
Teenage Acne Facial: Acne behandeling, 60 min.
Acne is een ontsteking van de huid en komt meestal voor in het gezicht. Bij het ontstaan van acne speelt de hormoonhuishouding een prominente rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit: de huid ondergaat allerlei veranderingen onder invloed van genoemde hormoonhuishouding, maar ook bepaalde geneesmiddelen of cosmetica kunnen van invloed zijn. Vrijwel iedereen krijgt (in de puberteit) last van acne. Ook na de puberteit kan acne aanhouden of juist ontstaan. IMAGE Skincare heeft antwoord! Deze  behandeling bevat geen zuren.

Acne peeling
Acne Lift level 1 of level 2, 60 min.
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de porien niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Huidveroudering peeling
Wrinkle Lift level 1 of level 2 , 60min.
Deze peeling is erg mild maar het kan een tinteling geven. Dit glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen vanwege zijn kleine 2-carbonmoluculaire structuur. De klant kan een prikkelend, jeukend gevoel krijgen wanneer het product wordt aangebracht. De huid kan roze tot erg rood worden. Dit is normaal. Het product werkt diep door en dat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. Na de 24-48 uur  kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels . Deze behandeling is geschikt voor iedere huid.

Zuurstofhoudende behandeling
O2 lift, 60min.
Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden  en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert.

Pigmentatie, rosacea peeling
Lightening lift level 1 of level 2, 60 min.
Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen.

Ormedic Facial
Ormedic gezichtsbehandeling, 60 min.
Zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na een stressvolle periode. Tijdens deze Facial wordt uw huid verwend met de innovatieve producten. Onzuiverheden worden verwijderd voor een gezonde teint en optimale pH-balans. Ontdek alles over de Ormedic producten op de blog.

 

Ormedic Lift
Ormedic peeling, 60 min.
Deze peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze intensieve huidverbeterende peeling verwijderd op gecontroleerde manier een dun laagje van de huid. Zo worden oneffenheden verwijderd. De werkzame stoffen in de peeling werken tevens stimulerend voor de cellagen. Lees meer over de Ormedic lijn.

Going Beyond 1, 2 of 3
Going Beyond Peel-behandeling, 60 min.
Van deze peeling behandeling zijn drie varianten. Going Beyond 1 is geschikt voor een acne-gevoelige huid. Going Beyond 2 is geschikt voor een huid met verkleuringen en een ongelijke teint. Going Beyond 3 is geschikt tegen huidveroudering en -verslapping.

Vitamine C
Vital C, 60 min.
Huidindicaties: Rosacea, droge/ge-dehydraterende huid, te veel blootstelling aan zon, eczeem,acne/vette huid. Hoofdingrediënten: vitamine C ( gestabiliseerd), anti-oxidanten,peptiden.

Contact