Beleza
Brielle

Beleza Brielle

Schoonheid
bij Beleza

bestrijdt

vlekjes

voor

zijdezachte huid

geeft

gladde huid

ionto comed

Microdermabrasie zorgt voor een gladdere en gezonde huid, uitgevoerd door Beleza Brielle. Een doelgerichte werking. Een stralende, frisse en jongere huid dankzij Microdermabrasie.

Microdermabrasie

Eersteklas Hightech

Met Microdermabrasie van IONTO COMED zorgen speciaal voor de huid ontwikkelde fijne kristallen dat de dode huidcellen gecontroleerd en effectief verwijderd worden. De huid wordt na een behandeling blozend, frisser en jonger.

Ontdek het geheim van een gladde huid

Om een echte gelijkmatige huid met fijne poriën te krijgen, zijn normale schoonheidsbehandelingen meestal niet toereikend. Deze hightech behandeling uitgevoerd door Beleza Brielle, kan dit wel realiseren.

De Microdermabrasie is een apparaat voor peeling technologie, die voor een poriëndiepe reiniging van de huid zorgt, het uiterlijk van uw huid wordt zichtbaar gladder en fijner.

Softfocuc

Pure kristallen worden nauwkeurig en met hoge snelheid naar de huid getransporteerd. De dode, verhoornde huidcellen worden op een zorgvuldige manier verwijderd en door het Microdermabrasie apparaat opgenomen.

  • Nauwkeurige behandeling
  • Zichtbare huidverbetering
  • Hygiënisch en veilig

Fascinerende vooruitzichten

Het gerichte verwijderen van verhoornde, dode huidcellen werkt op vele manieren corrigerend en zorgt voor een zichtbare stralende huid. Uw huid ziet er direct na de behandeling frisser en gelijkmatiger uit. Werkzame producten worden na een behandeling optimaal voor de huid opgenomen. De fascinerende werking van deze schoonheid methode werkt tot diep in de huid door: Uw huid verfraait zich van binnenuit.

Voor een mooie teint

De structuur van de huid wordt gericht vernieuwd. De Microdermabrasie bewerkt ongelijkmatigheden, grove poriën, rimpels, verkleuringen en littekens. De huidstructuur is zichtbaar en langdurig fijner.

Een zijdezachte, fluwelen huid met microdermabrasie

De Microdermabrasie bevordert de doorbloeding van de huid. Hierdoor dringen werkzame stoffen en zuurstof tot diep in de huid door. Tijdens de professionele behandeling die de huid revitaliseert, zorgt de Microdermabrasie voro een dieptewerking die de huid zodanig stimuleert dat deze op natuurlijke wijze veroudering van de huid tegengaat. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd, waardoor de huid langdurig verbetert.

Microdermabrasie behandeling

Eén behandeling duurt ca. 60 minuten en kost €90,-. Afhankelijk van uw huid wordt u een juist behandelplan geadviseerd. Bij de afname van een kuur van 10 behandelingen krijgt u 15% korting op uw pakket.

Een microdermabrasie behandeling bestaat uit het reinigen en ontvetten van de huid. Vervolgens krijgt u een massage met bindweefselgrepen. Tot slot een herstellend masker en een dagcrème met SPF 30.

Atrofische, voedingsarme huid
6 tot 10 behandelingen. De eerste vier behandelingen zijn één keer per week, de overige behandelingen zijn aansluitend om de 2 tot 3 weken.

Onzuivere, vette huid
6 tot 8 behandelingen. De eerste vier behandelingen zijn één keer per week, de overige behandelingen zijn aansluitend om de 2 tot 3 weken.

Grove poriën, hyperpigmentatie, slappe huid
6 tot 10 behandelingen. De eerste vier tot zes behandelingen zijn één keer per week, de overige behandelingen zijn aansluitend om de 2 tot 3 weken.

Littekens in het gezicht
6 tot 10 behandelingen. De eerste vier tot zes behandelingen zijn één keer per week, de overige behandelingen zijn aansluitend om de 2 tot 3 weken.

Littekens op het lichaam
10 tot 12 behandelingen. De eerste zes tot acht behandelingen zijn één keer per week, de overige behandelingen zijn aansluitend om de 2 tot 3 weken.

Contact