Sothys Detox Energie

sothys detox energie lijn

Sothys Detox Energie

Help uw huid een handje tegen de vroegtijdige veroudering en gun uzelf de detox energie behandeling. Een nieuwe en zorgvuldig samengestelde Sothys behandeling. 

Vervuiling van de lucht wordt gezien als één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Vervuiling put namelijk de celenergie in uw huid uit. Verstopping van poriën en uitdroging van de huid zijn tekenen van het feit dat uw huid uit balans raakt.

Geef uw huid een detox

Sothys biedt de Detox Energie producten om hier iets tegen te doen. Het product bestaat uit drie bestanddelen, namelijk een extract van biologische vlierbessen, een extract van de wortel van de eleutherococcus en ontgiftende biomimetische peptiden. Dit draagt bij om de impact van vervuiling op de huid te verminderen en de energie van de cellen te behouden en te stimuleren.

Deze verzorgingslijn zorgt voor een heldere huid die beter goed doorbloed wordt met zuurstofrijk bloed. Dit geeft uw huid een echte boost.

Sothys Detox Energie behandeling

De Sothys Detox lijn is geschikt voor ieder huidtype. Wilt u graag een verzorgde huid? Een huid met een jeugdige uitstraling? Probeer dan de producten van de Sothys Detox Energie lijn of boek uw Sothys behandeling bij Schoonheidssalon Beleza in Brielle.

cosmeceuticalsimage skincare ormedic