Beleza
Brielle

Beleza Brielle

Schoonheid
bij Beleza

70 jaar

knowhow

enorm

innovatief

hoogwaardige

concepten

Be your own kind
of beauty

Sothys

sothys

Sothys staat al meer dan 70 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw.

Sothys

Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Bij de instituut-behandelingen van Sothys werken de schoonheidsspecialisten met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen.

Sothys is dierproefvrij

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Sothys voor stralend uiterlijk

Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

Sothys behandelingen

Seizoensbehandeling: een frisse verleiding 2x per jaar
Behandeling: ca. 60 min.

Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie.

Acne behandeling
Soin professionnel correcteur, 45 min.
Voor de probleemhuid. Met Tea tree oil, glycolzuur en salicylzuur.

– Actieve van sebum-onzuiverheden
– Peeling voor een gezondere huid
– Een zuivere en heldere teint
– De huid voelt prettig  en fris aan en is mat.

Luxe Behandeling
Luxe behandeling, 75 min.
Deze behandeling bestaat uit het reinigen en voeden van uw huid met aangepaste huidverzorgingsproducten die voor uw huid geschikt zijn, afgerond met een klassieke massage met een verzorgende serum.

Oogbehandeling
Soin professionnel active-contour: oogbehandeling, 45 min.
Deze behandeling met plantaardige extracten met meervoudige werking vermindert zichtbaar wallen, kringen en rimpels rond de ogen.

Luxe behandeling en oogbehandeling
De boven genoemde behandeling samengevoegd. 75 min.

Gevoelige Huid
Eau Thermale Spa: gevoelige huid, 60 min.
De werkzaamheid van Eau Thermale Spa is eindelijk aangetoond daar het dagelijks het dagelijkse leven van iedere gevoelige huid zichtbaar verzacht en aangenamer maakt. Bron van natuurlijk mineraalwater Marie-Henriette afkomstig uit een beschermde omgeving.

Peelingen
Soin Peeling Resurfacant, 60 min.
Is een cosmeceutische behandeling die is geïnspireerd op medische technieken die de huid intensief vernieuwt dankzij de combinatie van een gecontroleerde microdermabrasie en een peeling die glycolzuur, saliclyzuur en zoethoutextract bevat. Die het evenwicht van de huid respecteert.  Een onmiddelijke doeltreffendheid waarvan de effecten thuis voortduren. Voor een gladde,stralende, zachte huid die ”als nieuw” is.

Glycolzuur peeling
Soin Glysalac professional peel: glycolzuur peeling, 45min.
Intensieve behandeling Hydra 3Ha, Hyaluronic acid TM als boost voor de doeltreffendheid en voor de optimalisatie van de resultaten. Verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke stralende, gelijkmatige en heldere teint. Opgelet: Dit product bevat een AHA die de gevoeligheid voor de zon verhoogt. Het is aanbevolen deze behandeling niet voor of tijdens blootstelling aan de zon uit te voeren en na de behandeling en gedurende de daarop volgende week een zonnebeschermingscreme aan te brengen.

Glycolzuur peeling
Soin Glysalac professional peel incl. massage en Bx wrinkle creme, 60min.
Deze behandeling is idem als de bovengenoemde alleen incl. een drukpunt massage en afgesloten met en Bx wrinkle correcteur: die de expressie rimpels vervagen, de huid wordt gladder en het gelaat ziet er jonger uit.

Hydraterende instituutbehandeling, 75 min.
Hydra 3 Ha: Hydraterende instituutbehandeling, 75 min.
Deze excellente behandeling is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van elke huid: een specifiek protocol in 6 fasen, met de exclusieve massagehandelingen Digi-Esthetique en hydraterende actieve bestanddelen van de laatste generatie.

Jeunesse BP3 instituutbehandeling
Anti-aging instituutbehandeling, 75 min.
Het geavanceerde onderzoek van Sothys heeft het BP3 Tri-complex ontwikkeld dat twee plantaardige actieve bestanddelen combineert met peptiden van de laatste generatie om het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door de dubbele aanpak van de tekenen van veroudering te beschermen.

Detox instituutbehandeling
Detox instituutbehandeling, 75 min.
Tijdens deze behandeling krijgt uw huid een echte boost. Uw huid wordt beschermt tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, die verantwoordelijk is voor een versnelde huidveroudering. Ontdek alles over de Sothys Detox producten op de blog.

Contact